sunnuntai 16. elokuuta 2015

Lisää "haasteita"

Eli vastauksia kysymyksiin, jotka pöllin Viktorian blogista ;) Koska nää on mun mielestä vaan niin hauskoja vastailla.

1. Millaisia suunnitelmia sinulla on syksyksi?

Noooh, laihtua olis kiva ja tulla raskaaksi. Siinäpä ne päällimmäiset "pikku jutut" :D

Seriously, ajattelin ottaa liikunnan taas säännölliseksi osaksi elämää. Aikatauluja ja paikkoja/lajeja pitää vielä vähän säätää koska työ-päiväkoti-systeemi vaatii omat totuttelunsa ja kotonakin olis joskus kiva lapsen kanssa olla, niinkun ajan kanssa rauhassa, mutta haluaisin vihdoinkin päästä eroon jatkuvista niska-hartia-jumitus-päänsäryistä ja yksi apu tulee liikunnasta. Kunhan se on säännöllistä.

Haluaisin myös ommella enemmän. Itselle ja lapselle. Ehkä jopa miehellekin jotain pientä. Tai tehdä muuta kivaa juttua käsillä, vaikka virkata kuteesta mattoja (jos niska kestää.)

Yritän myös panostaa pikku hiljaa taas ruoan laatuun ja määrään. Säännölliseen hyvään syömiseen. Herkkujen vähentämiseen. Päättömän mässäilyn lopettamiseen.

2. Paras liikuntamuoto juuri nyt ja mikä siinä on parasta?

Erilaiset vesijumpat. Tykkään tosi paljon vedestä ja vesijumppa on yleensä tehokasta, mutta nivelystävällistä. Ei tarvii illalla itkeä kun jalkapohjat tai jalkapöytä särkee liikunnan seurauksena. Vesi kannattelee, mutta antaa samalla hyvin vastusta.


Chiball olisi myös hauskaa, mutta sen aikataulu (salin jumppakalenterin aikataulu) ei vaan nyt vaan tällä hetkellä toimi muun elämän kanssa.

3. Museo vai baari?

Riippuu museosta, mutta yleensä kyllä baari :) Pääsee tanssimaan ja kuuntelemaan musiikkia. Mielellään live-musiikkia. Näkee ystäviä. Voi seurailla ihmisiä kun ne törttöilee :D Hyvää viihdettä, kun itse harvoin juo ja toooodella harvoin enemmän kun pari drinksua.

4. Pihallesi ilmestyy aikakone. Miten toimit?

Eka varmaan mulkoilen naapuriin aidan yli tai raoista, että taasko te heivasitte jotain roinaa meidän puolelle??! (Meidän pihalta, aidan vierestä on löytynyt mm. joulukuusi, tyhjä kaljatölkki, aurauskeppi, tennispallo...)

Olen oikeasti varmaan niin epäluuloinen, etten uskaltaisi moisella masiinalla tehdä mitään. Jos joku voisi todistaa sen olevan varmasti toimiva ja takaisi, että sillä pääsee takaisinkin haluaisin käydä vierailulla ajassa, jossa isäni oli vielä elossa, vähän jutustella ja tutustua näin aikuisen mielellä siihen millainen hän oli.

5. Millaisista kulttuurin muodoista nautit?

Onko kirjallisuus kulttuuria? Hömppäkirjallisuuskulttuurista? Elokuvista (action/seikkailu). Livekeikoista.

Oon toki käyny teatterissa, baletissa, oopperassa, taidenäyttelyssä... Eniten em. vaihtoehdoista pidin Maija Poppanen teatteriesityksestä ;)


6. Mitä tv-sarjaa suosittelisit lukijoillesi?

Hmmmm... mistä kukakin tykkää. Itse tykkään lähinnä etsivä/rikos/poliisisarjoista. Tällä hetkellä nautintohermoja kutkuttaa Mentalist, Holmes NYC, Kohde, Blacklist ja Glades. Jonain muuna aikana joku muu. Nämä siis digiboxilta tv-tallenteina tällä hetkellä menossa, katsotaan kun ehditään.

7. Entä mitä kirjaa suosittelisit?

Jotain hyvät tavat ja kultaiset käytössäännöt-opasta, ihan kaikille kanssaihmisille, erityisesti julkisissa kulkuvälineissä liikkuville ja ruokakaupoissa kävijöille. Uh.

8. Parasta juuri nyt?

Että kesää on vielä jäljellä ja elämän palaset on ihan mallillaan.


9. Mikä oli ensimmäinen nettinimimerkkisi ikinä?

Haha, mikä kysymys!!! Oliskohan ollu Lily xl jossain KissFM chatissa vuonna -96? :D En muista varmaksi. Jotain sen suuntaista. Hehehehe. Oi niitä aikoja...

10. Kolme asiaa jotka haluaisit kokea ennen kuolemaasi. 

- Monilapsisen perheen arjen. (Joo, oon hullu masokisti :P )
- Merenrantakodin tai -mökin
- Lapsenlapset

Bonuksena blogin hengen mukaisesti sanoisin myös, että normaalipainon :) Tai edes lievästi ylipainoinen-kategorian.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista :) Saa keskustella, kannustaa, kehua, tsempata, kyseenalaistaa, kysellä, kertoa faktoja, kokemuksia, ajatuksia...

Törkyä ei kuitenkaan vastaanoteta, joten pahaa mieltään purkavat kääntyköön jonkun muun instanssin puoleen.