perjantai 7. elokuuta 2015

Back in business

Lomat loppu, ekat liikunnat varattu. Siitä se taas lähtee :)

Lomailtu on ihan kunnolla, relattu, otettu rennosti, nähty maailmaa ja mummoja sekä syöty moninaisesti. Paljon. Vailla pienintäkään ajatusta ruoan sisällöstä tai määrästä. Eli unohdettu se "hyvä syöminen" ja liikunnat. Paino ei oo silti hetkahdellu kovinkaan paljon suuntaan taikka toiseen. Ihmettelen.

Juniori aloitti päiväkodissa ja isikin palasi työelämään. Mulla kevyt lasku tähän alkuun tälleen parin työpäivän viikolla. Ens viikolla sit täys viikko. Huh. Vielä on vähän miettimistä arjen kuvioissa, et kuka vie, kuka hakee, kuka liikkuu minäkin päivinä, kuka ehtii laittaa ruoan ja kuka viihdyttää junioria, kun piha- ja kotityötkin painaa päälle ja läheisyyden kaipuu on iso sekä juniorilla että äidillä päiväkoti- ja työpäivien jälkeen. Eiköhän se tästä jossain vaiheessa jollain tavalla sutjaannu.

Ruuhkavuodet :D

 

Suurempia kiveen kirjotettuja suunnitelmia ruokailun tai liikunnankaan suhteen en oo tehnyt. Jos nyt taas alkuun säännöllistäisi ruokarytmin, järkeistäisi syömiset, jättäisi herkut kauppaan ja ottaisi edes jotain liikuntaa arkeen mukaan. Katsotaan sitten hetken kuluttua, miten tämä uusi elämäntilanne taas lähtee rullaamaan. (Lapsi päivähoidossa ja molemmat vanhemmat töissä on se meidän elämän tämänhetkinen muutos.)

Mites teillä muilla sujuu tämä syksyiseen arkeen palaaminen?

4 kommenttia:

  1. Hei! Sulle ois haaste blogissani :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä arkeen paluuseen! Mukavaa että palasit blogin pariin, oli jo vähän ikävä :)

    VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista :) Saa keskustella, kannustaa, kehua, tsempata, kyseenalaistaa, kysellä, kertoa faktoja, kokemuksia, ajatuksia...

Törkyä ei kuitenkaan vastaanoteta, joten pahaa mieltään purkavat kääntyköön jonkun muun instanssin puoleen.