keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Loma lomanen

on jo melkein täällä. Hihiiiii... Kyllä sua on odotettukin! (Voisinko vaan unohtua sinne matkalle kunnes suomessakin on kesä?)

Lomalle lähdetään sitten ruokavalio-ohjeistuksen (tai lähinnä siitä muistuttelun) ja verensokerimittarin kanssa. Rasituksestahan tuli tällä kertaa kahden arvon narahdus, kun jopa 1 tunnin arvo meni yli rajojen sen aamupaaston lisäksi. Huoooh.

Neuvolan tädin tuuraaja täti soitteli, että haluatkos tulla keskustelemaan? Öööö, mistä? No haluaisitko lisätietoa terveellisestä ruokavaliosta ja niinkun, että oletko ylipäätään saanut ruovalio-ohjeistusta? Oi kuule, vaikka kuinka monta kertaa! Ja monelta eri taholta. Ongelma ei vaan varsinaisesti ole se tiedon tai ymmärryksen puute, vaan se, ettei se käytännön toteutus vaan ole niin helppo nakki, vaikka kuinka asioista tietäisi. Sovittiin siis, että menen vasta seuraavaan normineuvola-aikaan, kun oma tätikin on palannut lomilta. (Koska olin nuiva ja aloin vaan mussuttaa siitä psykologisesta puolesta, jolle tarvisin enemmän apua, kun vaan tekstiä paperilla mitä minun TULISI syödä ja mitä välttää tai kuvia 1500kcal/päivä lautasmalleista.)

Sokeroitumisestani huolimatta paino on laskenut. Ja noussut. Ja laskenut. Ja noussut. Mutta kokonaisvaltaisesti vähän laskenut. Rakenneultraavalta kätilöltäkin tuli taas muistutus, että paino EI SAISI YHTÄÄN nousta. I know, I know. Yritetään.

Rakenneultrassa kaikki näytti olevan ok ja muksun kasvuvauhti ainakin tässä vaiheessa ihan normaali. Ja saatiin me tietää vauvan sukupuolikin :)Oh boy... ;) 


Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen kaikista kommenteista :) Saa keskustella, kannustaa, kehua, tsempata, kyseenalaistaa, kysellä, kertoa faktoja, kokemuksia, ajatuksia...

Törkyä ei kuitenkaan vastaanoteta, joten pahaa mieltään purkavat kääntyköön jonkun muun instanssin puoleen.