maanantai 26. lokakuuta 2015

No ei niin ei...


Ei tullu plussaa raskaustestiin tälläkään kertaa. Odotukset oli kovat. Vkonloppumasis vedetty ja nyt uuteen nousuun, eiks jeh? Vielä kun oikeasti tuntuisi tuolta... Yh.

Oikeasti tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin, unohtaa koko asia ja alkaa sopeutumaan elämään yksilapsisena perheenä. Ei huonompi vaihtoehto sekään. Oma rakas pikku poika on maailman hienoin asia ja antanut niin paljon iloa ja onnea, etten voi koskaan missään sanoin kuvailla sitä kiitollisuuden ja onnentunteen määrää, jota tunnen aina kun saan pitää häntä sylissä, nähdä hänen nauravan ja juoksevan kohti äitiä huutaen :)

Mutta kun sen mielen on kääntänyt sille vaihteelle, että toisen lapsen, sisaruksen ensimmäiselle lapselle haluaa ja sitä tässä aktiivisesti jo yli puoli vuotta on yritetty ja odotettu, niin ei se mieli enää niin vaan käänny. Eikä hiljene, ne yrittämisen ja epäonnistumisen ajatukset on jatkuvasti läsnä.

Eihän se reilu puoli vuotta tai yksi keskenmeno ole vielä mitään sen rinnalla mitä jotkut joutuu asian tiimoilta läpi käymään... Toisaalta, jokainen oman tilanteensa ja jaksamisensa mukaan. Tuntuu vaan, että minun oma jaksaminen alkaa tämän asian suhteen olla jo aika pitkälti loppuun kulutettu...

Jospa tässä välillä vaikka yrittäisi masistelun ja herkkujen syömisen sijaan keskittyä liikuntaan ja hyvään syömiseen? Jos vaikka... Tuntuu vaan, että käsillä oleva vuodenaika reipastumiseen ei taida olla mitä parhain.

 

Periaatteessa tykkään syksystä; kuulasta, kirkasta, kauniin väristä... Mukava ulkoilla vielä viimeisissä auringonsäteissä ja kahistella lehtikasoissa. Tehdä syksyn puutarhahommat ja ehkä piipahtaa sienimetsässä.


Käytännössä se on pimeää, masentavaa, sadetta ja harmaata. Nukuttaa ja tekee mieli vaan syödä ja löhötä. Painavat puutarhakalusteet ei mahdu kunnolla pihavarastoon, aina kun nokkas meinaat ulos pistää niin tuulee ja sataa vaakatasossa, joka paikassa on nihkeän kylmä ja märkä.




Kumman mielenmaiseman sitä tänä syksynä valitsisi? 



Ja hei! Enää 2 kuukautta jouluun!!! :D Hahaaaa!!! Seuraavat herkuttelut silloin...?




1 kommentti:

Olen iloinen kaikista kommenteista :) Saa keskustella, kannustaa, kehua, tsempata, kyseenalaistaa, kysellä, kertoa faktoja, kokemuksia, ajatuksia...

Törkyä ei kuitenkaan vastaanoteta, joten pahaa mieltään purkavat kääntyköön jonkun muun instanssin puoleen.