maanantai 8. helmikuuta 2016

Ei raportoitavaa


Ei niin painon, hyvän syömisen eikä liikkumisenkaan suhteen. Kaikki menee samaa vanhaa laiskaa kaavaa, paino on jokseenkin stopannut samoihin kiloihin. Joskus syön hyvin, useimmiten en. Joskus liikun vähän, useimmiten en.

Raskaudesta johtuva paha olo ei ole vieläkään lopettanut piinaamistani, yökkäily on edelleen osa aamuja ja huonovointisuus tulee ja menee ympäri vuorokauden. Joskus luulen, että nythän tämä helpottaa ja seuraavana päivänä on taas karseampi olo. Alan pelätä, että tämä kestää raskauden loppuun saakka :O Nyt on kuitenkin jo (vasta?) rv14 meneillään...

Lauantaina vähän pidempää lenkkiä tallustellessani alkoi pistää alavatsasta oikealta puolelta, mitkä lie kohdunkannakkeet siellä huuteli... Mutta aloin tietty pelätä, että joko nyt ne liikkumiseen liittyvät vaivat hyökkää päälle? En muutenkaan kävele mitään supernopeaa tahtia taikka pitkiä matkoja, tuon jälkeen tahti oli tyyliä "mummot rollaattorien kanssa ohittaa mennen tullen".

Mutta varattiin sentään perheen kesken pääsiäiseksi pientä lomareissua! Jotain ihanaa, mitä odottaa lähiaikoina täällä vesi/räntäsateen keskellä puurtaessa!


4 kommenttia:

  1. Täälläkin katsellaan, kun rollaattorimummot vetävät ohi tukka putkella...

    Jei, matka! Mahtavaa :)

    VastaaPoista
  2. Juuri noila viikoilla mulla on yleensä vasta pahoinvointi alkanut loppumaan eli eiköhän se keskiraskauden huuma kohta ala sullakin:)

    VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista :) Saa keskustella, kannustaa, kehua, tsempata, kyseenalaistaa, kysellä, kertoa faktoja, kokemuksia, ajatuksia...

Törkyä ei kuitenkaan vastaanoteta, joten pahaa mieltään purkavat kääntyköön jonkun muun instanssin puoleen.