torstai 16. huhtikuuta 2015

Polkupyörä

Olen päättänyt, että siinä on nyt kaiken pahan alku ja juuri. Kaivoin siis joitain viikkoja sitten polkupyörän esiin. Pyöräilin työmatkasta pienen pätkän. Tulin kipeäksi. Pääsiäisenä olin suht ok. Sitten ajattelin, että voisin taas pyöräillä, tulin uudestaan kipeäksii. Tänään pyöräilin, kurkku on ihan jumalattoman kipeä.

Se on siis sen polkupyörän syy! Uh. Olen puhunut.

Muuta ei tänään irtoo.

Odotan kauhulla tulenko oikeasti taas flunssaan. Tuntuu, että silloin elämä ja tää "projekti" on vaan ihan on hold. Nyhjään kotona peiton alla ja mussutan liikaa.


4 kommenttia:

  1. Tosi terveellistä tuo ulkoilu... Miulla kans kurkku kipeenä ja räkä vuotaa koko ajan, välillä vähemmän välillä enemmän ja erityisesti ulkoilujen jälkeen, miulla sen tosin tekee mikä tahansa ulkona olo pyöräilyn lisäksi.. Inhotus allergiat! Tänä keväänä on miusta ollu erityisen paljon katupölyä ja muutenki tää allergia-aika on tällee kevään alussa ihan hirveeetä.. allergialääkettä ja nenäsumutetta vaan naamariin ni sillä jos yrittäs pärjätä :/ Mie kyllä kanssa pelkään sitä et tää pahenee, sillä sillon karkaa mopo käsistä miullakin samalla tavalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin tuntuu, että erityisen tautinen kevät tämä on ollu. Mulla yleensä se 2-3 flunssaa vuodessa. Nyt ne 3 on kerätty jo tähän 4 kuukauteen... Eli loppuvuosi ilman? ;)

      Voiskohan se katupöly mullakin pitkittää tota kurkkukipuilua? Hmmm... Pyöräilyn jälkeen tosiaan tuntunut pahemmalta, mutta muutenkin on epäilyttävän karhea/kipeä kurkku ollut jo pitkään. Mikähän siihen auttaisi?

      Toivotaan parempia ja terveempiä aikoja :)

      Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista :) Saa keskustella, kannustaa, kehua, tsempata, kyseenalaistaa, kysellä, kertoa faktoja, kokemuksia, ajatuksia...

Törkyä ei kuitenkaan vastaanoteta, joten pahaa mieltään purkavat kääntyköön jonkun muun instanssin puoleen.