keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Elossa ollaan!!! :D

Joo... vähän on tuota aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Pahoittelen.

Loppuraskaus meni ihan hyvin. Viimeiset viikot pisteltiin insuliinia korkeiden paastosokerien vuoksi ja synnytys käynnistettiin pari viikkoa ennen laskettua aikaa lapsen suuren kokoarvion vuoksi.

Lapsi syntyi, nopeasti. Aika on kulunut perus lapsiperhearjessa, kiireisesti. Paino on pari kiloa vähemmän, kun raskauden alkaessa. Herkut maistuu. Imetän. Vaunulenkkeilen jonkun verran, enemmän edelleen "istun hiekkalaatikon reunalla" eli perus leikkipuistomeininkiä... Muulle liikunnalle ei oikein vielä ole löytynyt aikaa. Toista harrastusta herättelen pikku hiljaa henkiin, että saisin välillä vähän omaa aikaa.

Kersa nyt noin 7kk. Isoveli uhmailee ja on ihana vuorotellen, sekä minulle että pikkuveljelle ja myös isille. Kesää odotellessa. Siinäpä ne päällimmäiset :D Muuhun kirjoitteluun ei taida aika (nytkään) riittää. Toivottavasti pääsen palaamaan langoille piakkoin. Mitä teille kuuluu? :)

Onko siellä ketään? :P

Ps. HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!!!

1 kommentti:

  1. Onnea lapsosesta, ja hyvä että olet hengissä :) Täälläkään ei ehditä pahemmin kirjoitella, opiskelut ja tuo 1 v 2 kk termiitti vievät mehut.

    VastaaPoista

Olen iloinen kaikista kommenteista :) Saa keskustella, kannustaa, kehua, tsempata, kyseenalaistaa, kysellä, kertoa faktoja, kokemuksia, ajatuksia...

Törkyä ei kuitenkaan vastaanoteta, joten pahaa mieltään purkavat kääntyköön jonkun muun instanssin puoleen.