maanantai 4. tammikuuta 2016

Motivaation puute


Yleismaallinen. Sekä kirjoittamisessa että työnteossa. Niin hyvän syömisen tarkkailussa kuin liikunnassa.

Raskaus kuitenkin ilmeisesti jatkuu, koska olo on ollut aivan kaamea. Lähes jatkuvasti ällöttää ja yököttää, jotkut hajut tekee tosi pahaa... Olenkin syönyt lähinnä mitä pystyn. Jahka tämä paha olo lähtisi pois niin jaksaisi taas vähän panostaa itsestään huolehtimiseen. Nyt lähinnä huolehdin, etten oksenna.

Ihanaa oli olla vähän lomilla ja reissussa. Nyt on kuitenkin taas arki saapunut keskuuteemme ja koitan järjestäytyä ja terästäytyä taas uuteen vuoteen :)

Kivaa alkavaa vuotta kaikille!


6 kommenttia:

 1. Hyvää alkanutta vuotta ja raskautta! Kyllä se pahoinvointi (yleensä) menee ohi! Raskaus on vain hetken, sen tulos lähes ikuinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kyllä tää paha olo on kieltämättä jo vähän "laimentunut". Ihan joka asialle ei enää tarvitse yökätä... Mut ollu niin paljon voimakkaampaa kun esikoista odottaessa, että tuli vähän yllätyksenä ja kauhistuksena. Ei tietty pitäis kuvitella, et ne omatkaan raskaudet menee samalla kaavalla ;)

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta ja jaksamista ällötysten keskelle :) Motivaation etsintähommia tehdään täälläkin enemmän ja vähemmän. Tuntuu, että joka talvi käy näin - häviän johonkin väsymyksen suohon ja kevään tultua herään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mustakin tuntuu et voisin vaikka johonkin talvihorrokseen vaipua. Varsinkin nyt kun nämä paukkupakkaset iski päälle niin eipä paljoa tekis mieli nokkaansa kotoa ulos pistää.

   Poista
 3. Ihanaa, että palasit <3

  Hyi, pahoinvointi on niin ikävää, eikä siinä auta vaikka kuinka yrittäisi muistella, että hyvän asian puolesta tässä kärsitään. Olet varmaan kokeillut jo niitä apteekin rannekkeita, Sea Band tai joku? Veivät minulta sen ihan pahimman kärjen pahoinvoinnilta.

  Kohta helpottaa, toivottavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos <3

   Tietkö en oo kokeillu. Oon miettinyt niitä, mutta mutta... Mulla on pari superkyylä työtoveria, joista toinen jo pikkujouluissa nosti haloon kun en syönyt raakaa kalaa ja juonut viiniä niin epäilen et takertuis heti niihin rannekkeisiin et jaahas jaahas, arvasin! Ja en ihan vielä haluis tehdä tästä julkista tietoa työyhteisössä.

   Poista

Olen iloinen kaikista kommenteista :) Saa keskustella, kannustaa, kehua, tsempata, kyseenalaistaa, kysellä, kertoa faktoja, kokemuksia, ajatuksia...

Törkyä ei kuitenkaan vastaanoteta, joten pahaa mieltään purkavat kääntyköön jonkun muun instanssin puoleen.